• Oranjes

Medium Thomas Woolthuis voorspelt: ‘Prinses Amalia krijgt een vriendje’

Door Redactie
Medium Thomas Woolthuis voorspelt: ‘Prinses Amalia krijgt een vriendje’

Spiritueel raadsheer Thomas Woolthuis neemt voor Story een kijkje in de toekomst van Bekend Nederland. Hij ziet turbulente tijden aanbreken voor onder anderen Eva Jinek, André Hazes en Yolanthe Cabau én dat het gedrag van de koninklijke familie voor ophef zorgt.

Op royaltygebied voorziet Thomas de nodige ophef. ‘Als ik aan de koninklijke familie denk dan krijg ik prins Bernhard junior heel scherp op mijn netvlies. Hij gaat zich op een nogal eigenaardige manier manifesteren. Bernhard doet een opvallende uitspraak of onderneemt een actie die beslist niet bij het koningshuis past. Mensen vallen van hun stoel van verbazing. Met deze actie brengt de prins zichzelf in een lastig parket.

Jongeman

Ook prinses Amalia krijgt volop aandacht in de komende maanden. De oudste dochter van koning Willem-Alexander gaat zich aan het publiek tonen op een manier die strijdig is met het protocol. Dat zou te maken kunnen hebben met een jongeman. Want ik zie dat zij een vriendje krijgt.’

Beeld: Edwin Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 31 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Medium Thomas Woolthuis voorspelt: ‘Prinses Amalia krijgt een vriendje’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.