• Oranjes

Máxima leerde Nederlands door te luisteren naar dít bekende liedje

Door Redactie
Máxima leerde Nederlands door te luisteren naar dít bekende liedje

Koningin Máxima leerde jaren geleden onze taal door te luisteren naar een bekend Nederlands liedje. Daar is ze nu heel eerlijk over.

'Geweldige en inspirerende lunch met onze koning en koningin’, jubelt Van Tijn na de lunch op Instagram. Samen met Jochem Fluitsma mocht hij deze week aanschuiven aan tafel bij Paleis Noordeinde. Ze waren met 26 andere genodigden welkom voor een praatje en een hapje met ons koningspaar.

Op dat hele kleine stukje aarde

Het was een lunch speciaal voor de zogeheten ‘uitblinkers’: mensen die zichzelf hebben onderscheiden. Van Tijn en Fluitsma wonnen dit jaar de Buma Lifetime Achievement Award. Máxima verklapt de twee een geheimpje. Ze leerde Nederlands door te luisteren naar hun grote hit uit 1996. Samen schreven de mannen de hit ’15 Miljoen Mensen’ en dat nummer is erg belangrijk voor onze koningin.

Een trotse Van Tijn: 'Koningin Máxima vertelde nog Nederlands geleerd te hebben gebruikmakend van 15 Miljoen Mensen!'. Aan tafel zaten verder onder meer bokser Rico Verhoeven, actrice Monique van de Ven en presentator Beau van Erven Dorens.

Máxima leerde Nederlands door te luisteren naar dít bekende liedje

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: ANP