Märtha Louise neemt drastisch liefdesbesluit: langeafstandsrelatie breekt Noorse prinses op

Door Redactie
Märtha Louise neemt drastisch liefdesbesluit: langeafstandsrelatie breekt Noorse prinses op

‘Hij is mijn soulmate, mijn droomman.’ De Noorse prinses Märtha Louise is altijd openhartig geweest over haar liefde voor sjamaan Durek Verrett. Er is echter één probleem: zij woont met haar dochters in Noorwegen, hij in Amerika. Vanwege de coronacrisis heeft het stel elkaar nu al maanden niet gezien en dat heeft de prinses aangezet tot een ingrijpende beslissing.

Na de scheiding van Ari Behn, met wie ze dochters Maud (17), Leah (15) en Emma (13) kreeg, vond prinses Märtha Louise (49) nieuw geluk bij sjamaan Durek Verrett (46). Vanwege de coronacrisis moeten Durek en zij elkaar maandenlang missen. Durek, die in The States woont, kan niet zomaar heen en weer vliegen naar Märtha Louise in Noorwegen. 

Drastisch besluit

‘Het doet extreem veel pijn,’ vertelt Märtha Louise aan het Noorse dagblad Verdens Gang. ‘We hebben elkaar nu al sinds kerst niet meer gezien. En we weten nu ook niet wanneer we elkaar wel weer kunnen zien.’ Omdat ze niet meer zo lang zonder elkaar willen leven, heeft de prinses een drastisch besluit genomen. Ze keert Noorwegen de rug toe om te gaan samenwonen met Durek in Los Angeles. ‘Op dit moment is een verhuizing vanwege covid moeilijk te plannen, maar we zijn er wel mee bezig. De kinderen gaan met mij mee. We houden ook ons huis in Lommedalen aan, want we moeten een thuis hebben in Noorwegen.’ 

Door: Kyra Rutgers | Beeld: Stella Pictures/Brunopress

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 15 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.