Leuk nieuws: Gravin Eloise brengt binnenkort boek met mode- en eettips uit

Leuk nieuws: Gravin Eloise brengt binnenkort boek met mode- en eettips uit

Dat de populariteit van Gravin Eloise van Oranje de afgelopen tijd flink gestegen is, daar kan niemand meer omheen. De achttienjarige is zelfs zó snel bekend geworden op sociale media dat ze in 2021 een boek met mode- en eettips gaat uitbrengen.

TikTok

Op de app TikTok heeft de dochter van Constantijn en Laurentien al meer dan 90.000 volgers. Hier post ze video's waarin ze laat zien dat ze eigenlijk een doodnormale tiener én student is. Ook op Instagram heeft ze een heel aantal fans, namelijk bijna 230.000. De reden voor die grote aantallen; op social media is ze ook nog eens heel actief met haar volgers. Ze vraagt ze dan af en toe ook om bepaalde tips en tricks.

Eigen boek schrijven

Om nog verder te gaan met haar social media imperium als Royal Influencer, heeft Eloise vandaag bekendgemaakt dat ze een eigen boek gaat schrijven. Dit laat ze via haar Instagram stories weten. Op de app schrijft ze: 'Ik ben zo blij! Ik kan eindelijk zeggen dat ik een boek ga schrijven!' En, 'Ik ga JULLIE in het proces betrekken, dus houd mijn account in de gaten!!!'

Mode- en eettips

Waar het boek precies over zal gaan weten we nog niet. Wat we wél weten is dat het een lifestyle boek is, met mode- en eettips.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Leuk nieuws: Gravin Eloise brengt binnenkort boek met mode- en eettips uit

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.