• Oranjes

Koninklijke familie verwondert zich over sneeuw

Door Naomi Pater
Koninklijke familie verwondert zich over sneeuw

De koninklijke familie geniet volop van het winterse weer. De royals volgen de adviezen op en blijven thuis, behalve prins Pieter-Christiaan. Ondanks het barre winterweer zette hij het op een rennen.

"Een totaal andere wereld hetgeen de vogels ook vinden!", schrijft Pieter van Vollenhoven onder een foto van zijn vogelhuisje. Dat wordt druk bezocht door kleine vogeltjes. "Later stuur ik nog wel een foto hoe het mijn bosvriendinnen vergaat!'

Oranjes genieten van sneeuw

Pieter-Christiaan reageert daaronder met een foto van zijn sportieve zelf. "Een vreemde vogel tegengekomen", schrijft hij grappend onder de foto waarop hij door de sneeuw hardloopt.

Gravin Eloise bewondert het tafereel liever vanuit haar kamer. "Happy", schrijft ze in haar Instagram-story, terwijl ze de ondergesneeuwde tuin filmt.

Geen skivakantie dit jaar

De koninklijke familie gaat tijdens de krokusvakantie niet naar het Oostenrijkse Lech. Dat bevestigde de Rijksvoorlichtingsdienst eerder deze week aan ANP. Daarmee wordt het advies gevolgd van minister-president Mark Rutte om tot eind maart geen vakanties te plannen. De Oranjes zouden overigens ook niet welkom zijn op de besneeuwde pistes. Oostenrijk heeft als onderdeel van de coronamaatregelen de skigebieden alleen opengesteld voor de eigen inwoners.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Koninklijke familie verwondert zich over sneeuw

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.