Koningin Rania sluit grote liefde van oudste zoon in haar hart

Door Redactie
Koningin Rania sluit grote liefde van oudste zoon in haar hart

Ik ben verheugd om Rajwa te verwelkomen in onze familie.’ Koningin Rania kan haar geluk niet op nu haar oudste zoon kroonprins Hussein (28) is verloofd met de beeldschone Rajwa Khaled Al-Saif (28), die ze liefdevol haar ‘derde dochter’ noemt.

‘Koning Abdullah en ik zijn zo blij voor jullie allebei. Ik had niet gedacht dat het mogelijk was om zoveel vreugde in mijn hart te bewaren.’ Het verlovingsnieuws kwam voor de buitenwereld als een complete verrassing. Hussein en Rajwa werden niet eerder samen gezien; dat de toekomstige koning van Jordanië überhaupt een relatie had was niet bekend. Het zal vooral Rania zijn geweest die erop toe heeft gezien dat Hussein in alle rust zijn grote liefde kon leren kennen en samen met haar naar deze heuglijke dag kon toeleven. ‘Ik wil dat ze normale kinderen zijn,’ vertelde Rania eerder in de Arabische uitgave van Harper’s Bazaar.

Eigen identiteit

‘Soms voelt het alsof ik tegen de stroom in zwem omdat ze overduidelijk royals zijn en mensen ze soms ook zo behandelen. Maar ik probeer ervoor te zorgen dat ze een eigen identiteit vormen buiten hun titel om.’

Beeld: Brunopress

Lees het hele verhaal in Story. Editie 35 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.