• Oranjes

Koningin Máxima verschijnt met al eerder gedragen jurk op staatsbanket

Door Redactie
Koningin Máxima verschijnt met al eerder gedragen jurk op staatsbanket

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn deze week op bezoek bij het Noorse koningshuis. Bij een staatsbezoek hoort natuurlijk ook een staatsbanket. Deze vond dinsdagavond plaats. Natuurlijk zijn deze avond alle ogen gericht op de outfits van de royals. En vooral de jurk keuze van onze koningin springt eruit. 

Koninklijk Huis-deskundige merkt op Twitter gelijk op dat we de jurk die Máxima draagt al eens eerder voorbij hadden zien komen. Tijdens een staatsbezoek aan Londen droeg onze koningin ook al deze prachtige blauwe jurk. 

De tekst gaat verder onder de foto's.

Bericht wordt geladen...
Koningin Máxima verschijnt met al eerder gedragen jurk op staatsbanket

Duurzaamheid

Maar Máxima was niet de enige in een eerder gedragen jurk. Ook andere vrouwelijke royals droegen een jurk die ze al eerder aanhadden. En laat dat nou precies passen bij het thema van het staatsbezoek: duurzaamheid.

Toespraak

Koning Willem-Alexander heeft dinsdagavond in zijn toespraak bij het staatsbanket dat de Noorse koning Harald aanbood in het Koninklijk Paleis in Oslo een heel persoonlijke ode gebracht aan het bevriende koningspaar en aan Noorwegen. Bij het banket waren 197 gasten, onder wie ook de in Noorwegen wonende oud-wereldkampioen schaatsen Kees Verkerk (79).

Bron: Libelle | Beeld: Brunopress, Gettyimages

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.