• Oranjes

Koningin Máxima slachtoffer RTL-bedrog: ‘Wat een nepperij!’

Door Redactie
Koningin Máxima slachtoffer RTL-bedrog: ‘Wat een nepperij!’

Een Haagse winkelier werd onlangs door RTL Boulevard geïnterviewd over de Oranjes. Volgens de man heeft het programma zijn woorden verdraaid en zou er nepnieuws over Máxima zijn gebracht.

Uit nieuwsgierigheid hoe ons koningspaar Willem-Alexander en Máxima met hun drie dochters Amalia, Alexia en Ariane in huiselijke kring leven, naar welke tv-programma’s ze kijken en waar ze hun boodschappen doen, toog de crew van RTL Boulevard naar de Haagse wijk Benoordenhout in de buurt van Paleis Huis ten Bosch. Daar zouden Máxima en haar kinderen regelmatig worden gesignaleerd.

Nepperij

‘Ik ben laatst geïnterviewd door RTL Boulevard,’ vertelt een plaatselijke winkelier (persoonsgegevens bekend) aan Story. In het item van het showbizzprogramma werd hij ondervraagd door Lex Uiting. ‘De verslaggever vroeg me of Máxima hier weleens kwam, of in deze straat. Ik zei toen: Nee, die heb ik hier nog nooit gezien. Vervolgens vroeg hij of andere leden van het Koninklijk Huis hier wel kwamen, bijvoorbeeld prinses Laurentien. Ja, die zie ik hier regelmatig voorbijkomen, antwoordde ik. Tot mijn grote verbazing zag ik ’s avonds in de tv-uitzending dat ze mijn antwoord of Laurentien hier weleens kwam achter de vraag van Máxima hadden geplakt. Toen ik dat zag, dacht ik: zoek het lekker uit. Ik heb Máxima hier nog nooit gezien. Wat een namaak en nepperij!’

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 33 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Koningin Máxima slachtoffer RTL-bedrog: ‘Wat een nepperij!’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.