• Royals

Koningin Elizabeth drinkt wel zoveel cocktails op een dag

Door Redactie
Koningin Elizabeth drinkt wel zoveel cocktails op een dag

Queen Elizabeth zit al jaren op de troon. Haar zoon Charles kan enkel afwachten tot hij het stokje mag overnemen. Maar ondanks haar drukke schema, heeft de 91-jarige koningin altijd tijd voor een cocktail. Wel vier per dag, om precies te zijn.

Lees ook: Deze €9,99 nagellak draagt Queen Elizabeth al sinds 1989

Indrukwekkend

Business Insider zette op een rijtje wat de koningin eet en drinkt per dag. En haar drinkgedrag is best wel indrukwekkend! Voor de lunch geniet ze al van een gin en Dubonnet cocktail met citroen en ijs. Dan bij de lunch drinkt ze een heerlijk glaasje wijn. Deze lunch is vaak gezond en simpel, maar soms zit er ook een stuk chocoladetaart bij als toetje.

Shaken or stirred

's Avonds lust ze nog wel een droge martini, maar het is niet bekend of ze deze 'shaken' or 'stirred' drinkt. Dan sluit ze de dag af met een glas champagne, vaak van merken zoals Bollinger, Lanson en King. De nicht van de koningin, Margaret Rhodes, vertelde aan The Independent dat haar voorkeuren in drank nooit veranderen. Maar er is wel andere alcohol beschikbaar in Buckingham Palace. We weten wel dat Elizabeth zeker niet heel erg van bier houdt: ze sloeg een pint Guinness af tijdens een fabriekstour in Dublin.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: Cosmopolitan | Beeld: ANP