'Kinderen Harry en Meghan nog niet uitgenodigd voor kroning Charles'

Harry Meghan en Archie

Volgens de Britse krant The Telegraph zijn de kinderen van het koppel, prins Archie en prinses Lilibet, namelijk nog niet uitgenodigd voor de ceremonie.

De Sussexes hebben vooralsnog niet bevestigd dat zij aanwezig zijn bij de plechtigheid op 6 mei in de Westminster Abbey.

Kroning Charles

Eerder deze week werd bekend dat Harry en Meghan welkom zijn bij de kroning van Charles. Maar volgens The Telegraph weet het stel niet of hun kinderen in de plannen zijn opgenomen. Op de vraag of Archie en Lilibet zijn uitgenodigd, antwoordde een paleisbron slechts dat de jongste kleinkinderen van koning Charles 'erg jong' zijn. Archie is drie jaar oud, Lilibet is nu een jaar oud.

Sarah Ferguson

Sarah Ferguson heeft naar eigen zeggen de uitnodiging voor de kroning van koning Charles op 6 mei nog niet op de mat zien ploffen. De ex-vrouw van prins Andrew, de broer van Charles, geeft dat tijdens een vragensessie in New York aan. 'Ik ben momenteel veel onderweg, dus misschien is de uitnodiging ergens anders heen gestuurd', zegt Ferguson, die op promotietournee is voor haar nieuwste boek dat dinsdag verschijnt.

Bron: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!