Kate Middleton niet blij met gevaarlijke hobby prins William

Door Redactie
Kate Middleton niet blij met gevaarlijke hobby prins William

Boys will be boys, maar dat betekent niet dat hertogin Kate blij is met de hobby's van manlief prins William. Dat de troonopvolger van het Britse koningshuis een bezoekje aan een race circuit op het eiland Man bracht, zat zijn vrouw, zo liet de prins weten, duidelijk niet helemaal lekker.

Hoewel ze haar man in vrijwel alles support, is Kate met één hobby allesbehalve blij: zijn liefde voor motors. Hoewel de prins tijdens zijn bezoek aan het race circuit vooral kwam om te kijken, rijdt hij zelf ook graag een rondje door de straten van Londen. En dat vindt Kate maar niks. "Ik vind het vreselijk als hij op zijn motor wegrijdt", liet ze eerder al weten.

Bezorgd

Ook dit keer stond ze dus niet te springen om het uitje van haar man, zo liet prins William aan de minister van Handel van het eiland, Laurence Skelly, weten. Gelukkig keerde de prins aan het eind van de dag weer heelhuids terug en kon de hertogin van Cambridge alle bezorgdheid van zich afschudden. Eind goed, al goed, dus!

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Kate Middleton niet blij met gevaarlijke hobby prins William

Bron: Telegraaf Beeld: ANP