• Royals

Kate en William blikken terug op huwelijk met prachtige foto

Door Redactie
Kate en William blikken terug op huwelijk met prachtige foto

Het is vandaag een bijzondere dag voor prins William en Kate Middleton. Precies negen jaar geleden gaf het royal koppel elkaar het jawoord. Om dat te vieren delen ze een prachtige foto van hun huwelijksdag.

Op het kiekje is te zien hoe het kersverse bruidspaar Westminster Abbey in Londen verlaat. 'Vandaag is het precies 9 jaar geleden', is te lezen in het bijschrift. 'Bedankt voor alle lieve berichtjes en felicitaties aan de hertog en hertogin van Cambridge voor hun trouwdag.'

Huwelijk

Op 29 april 2011 stonden er wel 600.000 mensen langs de weg om Kate en William toe te zwaaien. Het koppel ging per koets van Westminister Abbey naar Buckingham Palace. Ook trok het huwelijk wel 2 miljard kijkers van over de hele wereld.

Gezin

En wat is er veel veranderd in die negen jaar. Kate en William zijn inmiddels de trotse ouders van drie kinderen: prins George (6), prinses Charlotte (4) en prins Louis (2). Het koppel zal deze bijzondere gebeurtenis door het coronavirus zeer waarschijnlijk gewoon binnenshuis vieren.

Bron: Libelle | Beeld: Getty Images

Kate en William blikken terug op huwelijk met prachtige foto

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.