Jordaanse prinses Iman getrouwd met grote liefde

De Jordaanse prinses Iman, de oudste dochter van koning Abdullah en koningin Rania, is zondag getrouwd.

Prinses Iman

De ceremonie vanuit het koninklijk paleis in Amman was live te volgen op social media en de Jordaanse tv. De 26-jarige Iman trouwde met de 28-jarige zakenman Jameel Alexander Thermiotis.

Bruidsjurk

Iman koos voor een witte jurk met details van kant en een lange sleep. De tiara die ze droeg was volgens verschillende media van haar oma prinses Muna al-Hussein. De bruid werd door haar oudere broer, kroonprins Hoessein, naar het altaar begeleid. Daar gaf koning Abdullah zijn dochter weg.

Bruiloft broer

Onder de zo'n 150 gasten waren veel hoogwaardigheidsbekleders. Ook Rajwa Khalid Al-Saif, de verloofde van Hoessein, was bij de huwelijksvoltrekking. Hoessein en Rajwa treden op 1 juni in het huwelijk.

Dankbaar

Koningin Rania is erg dankbaar voor deze bijzondere dag. Op Instagram deelt de Jordaanse koningin foto's van de bruiloft van zondag. 'Een dag als geen ander', schrijft Rania bij de foto's van de ceremonie. De koningin deelt onder meer kiekjes van haar familie en het bruidspaar. 'Bedankt dat jullie allemaal meedeelden in ons geluk.'

Bron: ANP, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!