• Royals
  • Liefde
  • Britse Royals

Jongen of meisje: verklapt de ring van Meghan het geslacht van tweede kindje?

Door Redactie
Jongen of meisje: verklapt de ring van Meghan het geslacht van tweede kindje?

Meghan Markle wordt in de gaten gehouden door de hele wereld. Nu dat ze voor de tweede keer zwanger is, wordt alles als een hint gezien naar het geslacht van haar kindje. Ook nu denken fans een aanwijzing te spotten in een grote ring die Meghan draagt. 

Nadat Meghan en Harry aankondigden dat ze in verwachting zijn van een tweede kind, werd natuurlijk meteen gespeculeerd over het geslacht. Kijkers zien nu een vette hint in de roze ring die Meghan droeg in de video die ze opnam ter promotie van hun podcast.

Tekst gaat verder onder afbeelding.

Een meisje

Terwijl Harry het woord nam, leidde een roze cocktailring afgezet met diamantjes een beetje af van de boodschap. Meghan (bloedmooi als altijd in een jurk van Oscar de la Renta) legde de hand met de ring subtiel op haar schoot. Dat kan natuurlijk gewoon een mooie roze ring zijn, maar een beetje fan vat het liever op als een subtiele knipoog. ‘Dit betekent dat ze een meisje krijgen’, luidt de stellige conclusie op Instagram.

Duurzaam juweel

Mocht het je interesseren: de ring is van het duurzame juwelenmerk Ecksand en de eigenaren waren natuurlijk apetrots dat Meghan een ring van hen droeg. ‘We zijn enorm vereerd dat Meghan een van onze duurzame juwelen droeg tijdens een publieke opwachting nadat ze haar zwangerschap bekendmaakte’, zegt eigenaar Erica Bianchini. ‘Onze toewijding aan duurzaam werken is iets waar Meghan zich mee verbonden voelt. Het is een zaak die Meghan en Harry aan het hart gaat.’

Bron: Viva | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.