'Inés Zorreguieta gevonden door moeder en een vriendin'

Door Redactie
'Inés Zorreguieta gevonden door moeder en een vriendin'

De dood van de jongste zus van koningin Máxima, Inés Zorreguieta, was geen misdrijf. Dat heeft een eerste onderzoek uitgewezen, hebben de Argentijnse autoriteiten laten weten. Het stoffelijk overschot is meegenomen voor autopsie, zoals gebruikelijk bij het vermoeden van zelfdoding.

Inés Zorreguieta (33) is in de slaapkamer in haar appartement gevonden door een vriendin, die samen met Inés' moeder Maria del Carmen Cerruti een kijkje ging nemen toen de hele dag telefoontjes niet werden beantwoord, aldus het voorlopige verslag. Daarna zijn meteen de hulpdiensten ingeschakeld en is het lichaam overgedragen aan een forensisch onderzoeksinstituut.

Buenos Aires

Het koninklijk gezin wordt vrijdag rond 11.00 uur Nederlandse tijd in Buenos Aires verwacht. President Mauricio Macri van Argentinië heeft zijn medeleven betuigd aan Máxima. Hij plaatste een rouwadvertentie, waarin hij zegt 'Máxima en de hele familie te vergezellen op dit trieste moment.' Inés Zorreguieta had via Macri een baan gekregen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

'Inés Zorreguieta gevonden door moeder en een vriendin'

Beeld: ANP