• Royals

In navolging van vader oud-koning Albert: Houdt prins Laurent óók liefdeskind geheim?

Door Redactie
In navolging van vader oud-koning Albert: Houdt prins Laurent óók liefdeskind geheim?

Verzwijgt de Belgische prins Laurent, net als zijn vader oud-koning Albert lange tijd deed, een liefdeskind? Al jaren wordt gefluisterd dat Laurent de vader is van Clément, de zoon van het Belgische model Wendy van Wanten. Nu Wendy zich laat zien met de pas erkende Delphine, laaien de geruchten hoog op.

Al twintig jaar gaan er hardnekkige geruchten dat prins Laurent (57) een zoon heeft met Wendy van Wanten (60). Eind jaren negentig hadden ze een relatie, en in 1999 raakte Wendy in verwachting van zoon Clément. Ze sprak echter nooit in het openbaar over de vader van haar kind; volgens het model ging het niemand iets aan.

Relatie

In 2013 vertelde Wendy in Primo voor het eerst over haar relatie met prins Laurent: ‘Ik blijf erbij dat het iets blijft tussen hem en mij. Maar ik heb de prins ontmoet tijdens een modedefilé in 1995 in Parijs en we zijn die avond nog iets gaan eten. We waren op dat moment allebei vrijgezel en we hebben achteraf samen nog leuke tijden meegemaakt. Hij is een bijzonder charmant iemand, met veel gevoel voor humor.’

Clément

Dat Wendy haar zoon Clément had genoemd, wakkerde nog meer geruchten aan dat hij het kind van de prins zou zijn. Immers, eerder was er speciaal voor Laurent een huis gebouwd, dat hij de naam Villa Clémentine gaf. Wendy’s voormalige bodyguard Marc Staelens is er in elk geval van overtuigd dat het een met het ander samenhangt en dat Laurent de vader is van haar zoon.

Door: Karin Riethoven | Beeld: Getty Images

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 46 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.