• Royals

Houdt Luxemburgse schandaalprinses kinderen weg bij ex?

Door Redactie
Houdt Luxemburgse schandaalprinses kinderen weg bij ex?

De bittere breuk van prins Louis van Luxemburg hakte er dusdanig in bij Tessy dat ze in een depressie belandde. Inmiddels lijkt er een nieuw hoofdstuk aan het drama te kunnen worden toegevoegd, want Tessy is met de kinderen vertrokken naar Zwitserland.

Prins Louis en Tessy Antony leerden elkaar kennen in het Luxemburgse leger. De twee veroorzaakten een enorm schandaal, toen hij op 17-jarige leeftijd de 18-jarige onderofficier onbedoeld zwanger maakte. Louis’ ouders groothertog Henri en groothertogin Maria Teresa hielpen het stel met een verhuizing naar het Zwitserse Genève, waar hun zoontje Gabriel ter wereld kwam. Een half jaar later trouwde het koppel. Voor het huwelijk moest Louis afstand doen van zijn rechten op de troon, alsmede die van zijn zoontje en eventuele toekomstige kinderen. Een jaar later werd het gezin uitgebreid met zoontje Noah. In 2009 besloot groothertog Henri zijn schoondochter en kleinkinderen toch een koninklijke titel te geven. Louis en Tessy verhuisden naar Londen en leken dolgelukkig. Totdat in 2017 het nieuws naar buiten kwam dat ze uit elkaar gingen, volgens bronnen op initiatief van Louis. 

Contact

Tessy verruilde Engeland voor een nieuw leven in Zwitserland. Valse tongen fluisterden dat ze verhuisde om het contact tussen Louis en zijn zonen te bemoeilijken. Maar Louis werkt sinds kort in Parijs en de kans dat hij, zoals werd verwacht, binnenkort terugkeert naar Engeland is erg klein geworden. Hij vond immers nieuw liefdesgeluk bij Scarlett-Lauren Sirgue, die woont en werkt in de Franse hoofdstad. Tessy zegt in Hello blij te zijn voor Louis dat hij ook weer gelukkig is in de liefde en dat ze haar ex nooit zal beletten zijn kinderen te zien, al is dat vanwege de coronamaatregelen op dit moment lastig. ‘Het is geweldig om te zien dat, hoewel ze elkaar gedurende deze tijd niet kunnen zien, de liefde en het vertrouwen voor hun vader niet is veranderd.’

Beeld: Getty Images

Lees het hele verhaal in Story. Editie 47 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.