• Royals
  • Britse Royals

Hofnaaister Chloe Savage klapt uit de school: ‘De koninklijke familie heeft Meghan gebroken’

Door Redactie
Hofnaaister Chloe Savage klapt uit de school: ‘De koninklijke familie heeft Meghan gebroken’

Dat prins Harry en Meghan een jaar geleden min of meer gevlucht zijn uit de koninklijke familie kon niet iedereen binnen de Britse royal family waarderen, en ook het volk bleek weinig begrip te hebben voor hun besluit. Maar hofnaaister Chloe Savage, die Meghan van heel dichtbij meemaakte, begrijpt precies waarom het prinselijk paar vertrokken is uit Engeland. Ze zegt het ontzettend sneu te vinden voor de jonge hertogin hoe een en ander is verlopen, en dat het de schuld is van koningin Elizabeth.

Achter de schermen was ze ook getuige van de koninklijke bruiloft. Volgens haar wist Meghan totaal niet waaraan ze begon toen ze met haar prins trouwde. ‘Ik denk dat de hertogin haar rol verkeerd heeft ingeschat,’ vertelt Chloe in Insider. ‘Ik vermoed dat Meghan niet voldoende was voorbereid op de druk waarmee een koninklijke rol en titel gepaard gaan.’ Ook stelt ze dat Meghan niet de tijd heeft gekregen om in die rol te groeien en om te wennen aan haar nieuwe leven aan het hof. Hoe anders was dat voor Kate Middleton, die al jaren bekend was met het wel en wee van de koninklijke familie voordat ze met prins William trouwde. Kate was al acht jaar met de oudste zoon van prins Charles en Lady Diana samen, toen ze met hem in de huwelijksboot stapte.

Gouden kooi

Tussen de start van de relatie van prins Harry en Meghan en de aankondiging van hun verloving zat nog geen jaar! ‘Daardoor moest Meghan meteen de sprong in het diepe wagen, terwijl Kate dus alle tijd heeft gekregen om aan een leven in de gouden kooi te wennen,’ aldus Chloe, die het allemaal erg sneu vindt voor Meghan hoe een en ander verlopen is. Volgens haar was Meghan dan ook niet bestand tegen ‘alle regels en voorschriften die van de Britse koninklijke familie worden verlangd’.

Beeld: Getty Images

Lees het hele verhaal in Story. Editie 5 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Hofnaaister Chloe Savage klapt uit de school: ‘De koninklijke familie heeft Meghan gebroken’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.