• Royals
  • Liefde

Hof deelt nieuw beeld ter ere van huwelijksjubileum Elizabeth en Philip

Door Redactie
Hof deelt nieuw beeld ter ere van huwelijksjubileum Elizabeth en Philip

Een hele mijlpaal alweer voor de Britse koningin Elizabeth en prins Philip: ze zijn vandaag alweer 73 jaar getrouwd. Om dat te vieren heeft het hof een nieuwe foto van het echtpaar gedeeld.

Het beeld is eerder deze week gemaakt op Windsor Castle. De 94-jarige Elizabeth en 99-jarige Philip zijn zittend te zien op de bank met een stapel felicitatiekaarten. Philip heeft een bijzondere in zijn hand. De op het oog zelfgemaakte kaart, met daarop in grote cijfers 73, is namelijk afkomstig van hun achterkleinkinderen prins George (7), prinses Charlotte (5) en prins Louis (2).

Broche

Op de foto draagt Elizabeth een broche die veel royaltywatchers bekend voor komt. Deze droeg ze ook op foto's die in 1947 werden gemaakt tijdens haar huwelijksreis. Later droeg de koningin het sieraad nog enkele keren zoals bij het 60-jarig huwelijksjubileum in 2007.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.