Liplezer onthult: hierover klaagden koning Charles en prins Harry tijdens de kroning

Zaterdag stond de hele dag in het teken van koning Charles. Ondanks dat vond hij toch nog iets om over te klagen op zijn kroningsdag. 

Koning Charles
© Gettyimages

Het is bekend dat de koning een behoorlijk temperament heeft, maar we hadden niet verwacht dat hij dat zou laten zien op een dag die miljoenen heeft gekost. Wat het publiek in eerste instantie gemist heeft, deelt een liplezer nu.  

Niet blij

Koning Charles was niet blij met William en Kate, ze waren voorafgaand aan de kroning namelijk aan de late kant. Hierdoor konden zij niet meer bij de processie aansluiten. Er is een video online gezet op het koninklijke Instagram account, waarop te zien is hoe William en Kate die ochtend de deur uit gingen. 

Klagen

Terwijl de koning samen met de koningin in de koets zat te wachten, klaagde hij - volgens liplezer Jacqui Press - tegen zijn vrouw over dat ze nooit op tijd kunnen zijn. Ondanks de miljoenenkroning hebben de royals nog altijd precies dezelfde problemen als dat wij hebben. Charles vervolgde: 'Ik maak mij zorgen om de tijd. Het is dit keer nog langer, en, ik bedoel maar! Ik weet het. We kunnen ook nooit op tijd zijn. Ja, zo negatief ben ik echt. Het is ook altijd wat.' 

Gewijzigde plannen 

Volgens het protocol hadden William en Kate voor Charles en Camilla hun zitplaats moeten innemen. Doordat ze later arriveerde bij de Westminister Abby, moest Charles blijven wachten in de koets, zodat hij de kerk in kon lopen met zijn oudste zoon achter hem. Anders dan dat er gepland was liepen William en Kate naar hun zitplaatsen terwijl Charles al door de kerk liep. 

Goedmaker?

De volgende dag, voorafgaand aan het kroningsconcert, verrasten William en Kate hun fans door 40 minuten lang naar buiten te komen en met het publiek te praten. Zou dat een goedmakertje zijn geweest voor dat ze te laat arriveerde bij de Westminister Abby? 

William and Kate
© Gettyimages

Prins Harry 

Prins Harry verscheen alleen bij de kroning van zijn vader Charles. Bij binnenkomst praatte hij met prinses Beatrice en haar man Edoardo Mapelli Mozzi, waarna hij plaatsnam naast Jack Brooksbank in de kerk. Liplezer Jacquie Presser onthult aan The Daily Mail wat hij precies tegen hem zei. Prins Harry lachte naar Brooksbank en zei: 'Dat is grappig, mmm interessant'. Op een onbekende vraag antwoorde de hertog: 'Ongeveer kwart voor vier?' Brooksbank antwoordde toen: 'Oh echt, wanneer?' waarop hij zei: 'Ik denk morgen...'

Wij zijn allemaal erg benieuwd waar dit gesprek over ging. 

Prins Harry
© Gettyimages

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!