• Royals
  • Liefde
  • Britse Royals

Híer groeit de baby van Harry en Meghan op

Door Redactie
Híer groeit de baby van Harry en Meghan op

Prins Harry en hertogin Meghan sloegen een chique appartement in het Londense Kensington Palace af en kozen voor het landelijk gelegen Frogmore Cottage om hun gezinsleven te gaan beginnen. 

Nottingham Cottage, een huis op het domein van Kensington Palace, was hun ultieme liefdesnest waar ze sinds hun verloving samenwoonden. Maar prins Harry en hertogin Meghan gaven dat graag op voor Frogmore Cottage bij Windsor Castle. Ze zijn helemaal verliefd geworden op het huis toen ze bij Frogmore House, iets verder op het terrein, hun verlovingsfoto’s lieten maken en daar het intieme avondfeest voor hun huwelijk gaven.

Aanpassingen

Harry en Meghan vinden het de uitgelezen plek om hun kind, dat in april uitgerekend zou zijn, op te laten groeien. Dat er wel het een en ander moest gebeuren voordat het stel erin kon, laat zich raden. Frogmore Cottage’s laatste functie was onderdak voor personeel, en daartoe werd het in vijf units – met in totaal tien slaapkamers – verdeeld. Voor Harry en Meghan werd er weer één woonhuis van gemaakt. Er moest niet alleen verbouwd en gerenoveerd worden, maar het huis moest ook aangepast worden aan de eisen en de smaak van de nieuwe bewoners. Daartoe werden er open haarden en trappen bijgebouwd, en een welnesscentrum en een yogaruimte gecreëerd.

Yoga

Die laatste twee zullen ongetwijfeld aan het brein van Meghan zijn ontsproten. Ze is erg bezig met alles op het gebied van gezondheid en een fanatiek yoga-beoefenaar. Moeder Doria is immers yoga-instructrice. Details van de inrichting van de babykamer wist royaltywatcher Katie Nicholl te geven: ‘Aangezien Harry en Meghan niet wilden weten of ze een zoon of dochter kregen, wordt de babykamer geschilderd in witte en grijze tinten.’

Dit artikel komt uit Story Royal. Deze special ligt nu in de winkel of bestel je hier.

Híer groeit de baby van Harry en Meghan op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP