• Royals

Hertogin Kate woedend om flirtende prins William

Door Redactie
Hertogin Kate woedend om flirtende prins William

Hertogin Kate heeft jarenlang moeten wachten tot prins William voor haar op z'n knieën ging, maar het wachten is nog steeds niet voorbij. Terwijl haar man de bloemetjes buiten zette, zat zij thuis met hun twee kinderen.

Lees ook: Op deze mannen was Kate verliefd vóór William in beeld kwam

Aantrekkelijke vrouwen

De hertogin is volgens insiders allesbehalve blij met de situatie. Het echtpaar heeft alle reden om niet al te gezellig samen te zijn, want er zijn een hoop ergernissen. In plaats van zich bij de speciale dienst in Westminster Abbey te laten zien, spendeerde de prins een lang weekend met vrienden in het Zwitserse ski-oord Verbier. Daar werd hij gefotografeerd terwijl hij het méér dan gezellig had met zijn vrienden én aantrekkelijke vrouwen. 

Not amused

Met dat laatste is Kate absoluut niet blij. Op de foto's is de prins drinkend en wild dansend te zien. "William had ervoor gekozen om het uitje te maken," zegt een insider. "Maar Kate heeft in hun huwelijk de broek aan en ze was hier niet blij mee. Ze dacht dat het feestvieren met zijn vrienden tot het verleden behoorde. Dat iedereen nu weet hoe William zich heeft gedragen, vindt ze vernederend. William zal er beslist iets over te horen hebben gekregen."

Het volledige verhaal lees je nu in Story. Klik hier om te bestellen.

Beeld: ANP