• Royals

Hertogin Kate oogverblindend paar uur na bevalling: dit is haar geheim

Door Redactie
Hertogin Kate oogverblindend paar uur na bevalling: dit is haar geheim

Om 11.01 uur zette hertogin Kate een kerngezond prinsje op de wereld. Een paar uur later stond de kersverse moeder van drie al buiten om haar zoon aan het publiek te tonen. Het was absoluut niet te zien dat Kate diezelfde ochtend nog een intense bevalling meemaakte. Sterker nog, ze zag er beeldschoon uit. Maar dat ging niet vanzelf...

Waterdicht plan

Alle ogen waren op het pasgeboren prinsje gericht toen de trotse William en Kate naar buiten traden om hem aan het publiek te tonen. Maar ook de hertogin maakte veel indruk met haar stralende voorkomen. Ze wandelde vijf uur na de bevalling naar buiten alsof er niets aan de hand was. Achter de schermen ging het er echter hectischer aan toe. Een team stond al weken klaar om alles op rolletjes te laten verlopen, óók na de bevalling.

Gigantisch team

Het medische team van de hertogin bestaat uit ongeveer 20 man, waaronder vier chirurgen en drie verpleegkundigen. De rode jurk van Jenny Packham is zorgvuldig uitgekozen en werd diezelfde ochtend al afgeleverd door Kate's persoonlijke assistente Natasha Archer. Haar persoonlijke kapster Amanda Cook Tucker haastte zich direct naar het ziekenhuis om de bruine lokken van de royal perfect in model te krijgen. Kate zorgde wél zelf voor haar make-up, een gezonde blos op de wangen en lange wimpers doen wonderen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Hertogin Kate oogverblindend paar uur na bevalling: dit is haar geheim

Beeld: ANP