• Oranjes

Heftig: kroonprinses Amalia mogelijk doelwit van Mocro-maffia

Door Redactie
Heftig: kroonprinses Amalia mogelijk doelwit van Mocro-maffia

Amalia woont nog maar net in Amsterdam en haar studentenleven wordt al meteen overhoop gegooid. De 18-jarige kroonprinses is namelijk in het vizier van de Mocro-maffia. Er zijn sterke signalen dat de criminelen het gemunt hebben op de prinses en ook onze premier Mark Rutte. Dat schrijft misdaadjournalist John van den Heuvel zaterdagochtend in De Telegraaf. 

Men maakt zich grote zorgen om kroonprinses Amalia en premier Mark Rutte. De beveiligingsmaatregelen zijn bij beide flink aangescherpt, omdat de autoriteiten bang zijn voor ontvoering of zelfs een aanslag. In afwachting van het onderzoek woont Amalia tijdelijk niet meer in haar Amsterdamse studentenhuis. 

Contact tussen Ridouan Taghi en Mohammed B.

Justitie houdt het innige contact tussen Ridouan Taghi (44) en Mohammed B. (44) nauwlettend in de gaten. De twee konden namelijk contact hebben tijdens hun verblijf in de Extra Beveiligde Inrichting (EBI) in Vught. Na de overplaatsing van B. bleven de twee contact met elkaar zoeken doormiddel van brieven. 

Aanscherping van beveiliging

De nieuwe resultaten van het onderzoek over communicatie binnen de Mocro-Maffia leiden tot grote zorgen. De namen van kroonprinses Amalia en premier Mark Rutte komen namelijk expliciet naar voren in de organisatie. Bronnen binnen het OM bevestigen dat de veiligheidsmaatregelen bij beide personen flink zijn opgeschroefd. Zowel zichtbaar als onzichtbaar. De Rijksvoorlichtingsdienst wil volgens De Telegraaf nog niet reageren op de ernst van de zaak. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.