'Harry en Meghan verhuizen naar Afrika'

Door Redactie
Harry en Meghan

Het lijkt erop dat Meghan en prins Harry na de geboorte van hun eerste kindje zullen gaan verhuizen. Volgens The Sunday Times verkast het koppel dan namelijk voor een paar jaar naar Afrika. 

Het gaat om een plan waarin Harry en Meghan zo’n drie jaar in Afrika gaan wonen en daar liefdadigheidswerk gaan combineren met taken voor het Gemenebest en het promoten van het Verenigd Koninkrijk. In RTL Boulevard vertelt royaltywatcher Wim Dehandschutter dat er best wel eens een kans is dat dit werkelijk gaat gebeuren. Binnen Buckingham Palace schijnen namelijk al meerdere mensen druk bezig te zijn met het onderzoeken van alle mogelijkheden om dit plan uit te voeren.

Bijzondere band

De verhuizing van Afrika is voor het koppel zo gek nog niet. Zowel Harry als Meghan hebben namelijk een band met dit werelddeel. Harry vliegt al sinds jongs af aan naar verschillende landen in Afrika en steekt zijn handen uit de mouwen voor de lokale bevolking. Zo heeft hij in Lesotho de liefdadigheidsorganisatie Sentebale mede opgericht. Ook Meghan zet zich al jaren (al voor haar ontmoeting met Harry) in voor betere leefomstandigheden in Afrikaanse dorpen. In 2016 werd ze ambassadeur van WorldVision.

In welk land de hertog en hertogin van Sussex gaan wonen is verder nog niet bekend. Die beslissing zal volgend jaar moeten worden genomen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

'Harry en Meghan verhuizen naar Afrika'

Beeld: ANP | Flaironline.nl