• Royals
  • Britse Royals

'Harry en Meghan niet naar familie voor kerst'

Door Redactie
'Harry en Meghan niet naar familie voor kerst'

Prins Harry zal kerst dit jaar waarschijnlijk niet vieren met zijn familie. De prins en zijn vrouw Meghan, die samen met zoontje Archie in Santa Barbara wonen, hebben vooralsnog geen plannen om terug naar Engeland te vliegen.

De Sussexes zouden eigenlijk in december teruggaan omdat Meghans rechtszaak tegen Britse tabloids in januari van start zou gaan. Nu die zaak vrijdag met maanden is uitgesteld, zijn hun reisplannen komen te vervallen. 'Het is onwaarschijnlijk dat de hertog en hertogin voor het eind van het jaar zullen reizen want de focus lag op de rechtszaak in januari', zegt een woordvoerder van het koppel tegen The Sunday Times.

Archie mist familie

Harry en Meghan hebben 'op dit moment' geen plannen om toch die kant op te gaan. 'Maar eventuele reisplannen worden in de gaten gehouden.' Het is lang geleden dat het koppel in Engeland was, maar voor Archie is het nog langer geleden. Harry en Meghan vlogen een jaar geleden vanuit Engeland met hem naar Canada, maar namen hem niet mee terug toen ze in januari en maart terugkwamen nadat ze hadden aangekondigd een stap terug te doen binnen het Britse koningshuis.

Beeld: Brunopress | ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.