• Oranjes

Gravin Eloise ontpopt zich tot ware prinses: 'Hier lijk je op je oma'

Door Redactie
eloise vroeger

Eloise mag dan officieel niet de titel van prinses dragen, de gravin laat op Instagram maar weer eens zien heus niet onder te doen voor haar nichtjes. De dochter van Constantijn en Laurentien ontpopt zich dan ook tot een ware glamourdiva. 

Een freelance haarstylist tovert Eloise namelijk om tot een heuse prinses. 'A Princess kinda day✨', schrijft ze bij de verschillende kiekjes. Ook de gravin zelf deelt het resultaat van haar make-over. 

Gelijkenissen

En daar kan ze niet alleen rekenen op heel wat complimenten, maar volgers zien ook de gelijkenissen met een ander lid van de koninklijke familie. 'Hier lijk je op je oma( Bea)', reageert iemand. Deze comment kan rekenen op veel bijval. 'Vind ik ook', is te lezen. 'Mooie foto, en meisje (vrouw)?', merkt nog een ander op.

Social media

Prinses Laurentien laat haar dochter Eloise grotendeels vrij in wat ze op sociale media plaatst. 'Natuurlijk zijn wij er om haar dingen in te fluisteren, maar we hebben ook het vertrouwen in haar', zei de echtgenote van prins Constantijn woensdagavond aan tafel in het praatprogramma Beau op RTL 4.

Verwijderd filmpje

Laurentien reageerde daarmee op het filmpje dat afgelopen weekeinde viral ging. In de video, die ook al weer snel door Eloise werd verwijderd, figureerden zij en Constantijn al dansend op een vrolijk muziekje. Constantijn maakte een golvende beweging met zijn handen in elkaar gevouwen en Laurentien knikte op de beat mee.

Bron: AD | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.