Gravin Eloise geniet met 'leukste gezelschap' van Japan

Gravin Eloise geniet van een prachtige reis door Japan met het 'leukste gezelschap'. 

Eloise van Oranje
© Brunopress

Gravin Eloise is aan het genieten van een reisje naar Japan. De dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien deelde op Instagram enkele beelden van haar bezoek.

Op reis met moeder Laurentien

'Zo veel mooie dingen al gezien, ik geniet', aldus de 'gravinfluencer'. Op een van de foto's poseert de 20-jarige Eloise met haar moeder, volgens haar het 'leukste gezelschap' dat ze kan hebben.

Tokio

Uit een foto die Eloise in haar Stories deelde is op te maken dat ze momenteel in Tokio is. 'Leuke buurt: Jingūmae', schrijft ze over de buurt in de Japanse hoofdstad.

Nieuwe baan

Eloise maakte onlangs bekend een van de nieuwe ambassadeurs van L'Oréal Paris te zijn. De oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien is dolblij met haar nieuwe baan en deelde hierover het volgende: 'Heel erg trots en blij dit te mogen delen, en ik heb weer helemaal nieuwe energie voor insta voor dit jaar'. 

Stage lopen

Eloise van Oranje studeert in tegenstelling tot haar nicht Amalia, gewoon aan de Hoge Hotelschool in Amsterdam. Als ze internationale gasten langskomen is er volgens Eloise niets aan de hand. Bij gasten uit Nederland is het daarentegen een heel ander verhaal. 'Ik had geluk met mijn stage en dat het een boetiekhotel was. Daar kwamen heel veel internationale mensen, dus dat was prima. Maar als er dan Nederlandse mensen waren, dan vroegen ze aan mijn collega’s: 'Is ze dat..?'

'Ik ken jou al' 

Maar niet alleen gasten, ook studiegenoten behandelen haar wel eens anders. Eloise beschrijft zichzelf als een sociaal mens en ze vindt het dan ook leuk om met iedereen een praatje te maken. 'Als er een nieuwe stroming kwam, dan stelde ik me aan iedereen voor. Dan gebeurde het wel eens dat iemand zei: 'ik ken jou al.' Dan denk ik: 'oké... maar ik wil ook gewoon jouw naam weten, aldus de gravin.

Herkend worden 

In het begin vond ze haar bekendheid zelfs een beetje lastig. 'Iedere keer als iemand naar me keek, dacht ik: 'herken je me of niet?' Ondanks dat ze nu aan haar bekendheid en de bijpassende opmerkingen gewend is, blijft Eloise het gek vinden dat alles wat ze doet opgemerkt wordt. 'Er wordt gelet op de kleinste dingen en alles wordt veel groter gemaakt dan het is.'

Bron: ANP, Libelle

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!