Grappig: Art Rooijakkers flirt met koningin Máxima

Door Redactie
Grappig: Art Rooijakkers flirt met koningin Máxima

Koningin Máxima heeft een paar dagen geleden in Rotterdam het schip Vox Amalia gedoopt van familiebedrijf Van Oord. Tijdens de presentatie die volgde, maakte presentator Art Rooijakkers een fliterige opmerking naar de majesteit.

Door: Daphne Dorgelo (Libelle)

Toen Art Máxima mocht toespreken, was het de uitgelezen kans voor de presentator om haar te vertellen dat hij wel een oogje op haar heeft. 'Ik denk dat wij het met z’n tweeën ook best gezellig zouden kunnen hebben', aldus Art. Met een blozende Máxima als gevolg. Ach, we kunnen het hem niet kwalijk nemen met zo’n leuke koningin!

Het schip

Toen Máxima nog prinses was, doopte ze voor het bedrijf Van Oord al eerder de Vox Máxima. Bij de doop van Vox Amalia gingen dan ook de geruchten dat dit eerste officiële optreden van prinses Amalia zou worden. Toch kwam alleen haar moeder opdagen. De CEO beloofde de koningin dat er – als zij 18 jaar zijn – ook twee schepen naar Alexia en Ariane vernoemd zullen worden.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: ANP