• Royals

Gezinsuitbreiding of niet: willen Kate en William nog meer kinderen?

Door Redactie
Gezinsuitbreiding of niet: willen Kate en William nog meer kinderen?

Kate Middleton en prins William zijn niet van plan om hun gezin verder uit te breiden. Het Britse koningspaar is gelukkig met dochter Charlotte en hun zoons Louis en George. Dat meldt People op basis van uitlatingen die Middleton woensdag deed bij het bezoek dat ze samen met haar echtgenoot bracht aan de Engelse stad Bradford.

Middleton en prins William gingen in Bradford langs bij vertegenwoordigers van diverse geloofsgemeenschappen en maatschappelijke organisaties. Na afloop maakte Middleton een praatje met diverse fans van het koningshuis in het publiek.

Onwaarschijnlijk

Nadat een fan Middleton enthousiast vertelde dat hij bij de geboorte van alle drie haar kinderen een kaart had gestuurd, zei ze 'dat het onwaarschijnlijk is dat er een vierde kind komt. Ik denk niet dat William dat wil.'

Eerste openbare optreden

Het was het eerste openbare optreden van Middleton en prins William nadat het nieuws naar buiten kwam dat Meghan Markle en prins Harry aankondigden terug te willen treden als senior leden van de koninklijke familie. Prins Harry en zijn oudere broer gingen maandag in gesprek met koningin Elizabeth om de stap terug in goede banen te leiden.

Door: NU.nl | Beeld: ANP

Gezinsuitbreiding of niet: willen Kate en William nog meer kinderen?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.