• Oranjes

Geheime lievelingsplek Amalia volledig afgebrand!

Door Redactie
Geheime lievelingsplek Amalia volledig afgebrand!

We wisten al dat Amalia een bijbaantje had op een strandpaviljoen in Scheveningen, nu pas wordt duidelijk dat zich hier, op haar lievelingsplek, een tragedie heeft voltrokken...

Zoals Story in juni van 2020 al meldde, is onze kroonprinses Amalia zeker niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken. Dit deed zij tijdens de zomervakanties achter de bar van een hip strandpaviljoen in Scheveningen. Niet in de bediening overigens, zoals beweerd werd, maar alleen binnen.

Slaappartijtje

Al voordat de kroonprinses daadwerkelijk aan de bak ging in het fraaie etablissement, kwam ze er geregeld omdat de ouders van een vriendin de eigenaren zijn. Dit leidde er zelfs een keer toe dat Amalia met de vriendin een nachtje bleef slapen op het paviljoen! Claudia de Breij vertelt in haar boek: komt er graag. Laatst, toen het zo stormde, zijn die vriendin die ik net ontmoet heb en zij er zelfs blijven slapen – gewoon op de grond, op van die strandkussens. 

Tragische gebeurtenis

Een onschuldig avontuur van twee tienermeiden dat waarschijnlijk niet meer herhaald gaat worden. Dit vanwege een tragische gebeurtenis in februari van dit jaar: in de late avond van zaterdag 13 februari ontstond brand in het pand dat volledig in de as werd gelegd, waarmee een tragisch einde kwam aan de geheime lievelingsplek van Amalia, waar ze immers volledig zichzelf kon zijn. Er waren gelukkig geen mensen in het pand aanwezig, maar het laat zich raden dat spontane, nachtelijke slaappartijtjes in het paviljoen vanaf die tijd uit den boze zijn! 

Beeld: Brunopress

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 48 ligt nu in de winkel of lees het artikel via  Magazine.nl 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.