• Royals

Gegroeid als kool: William en Catherine delen nieuwe gezinsfoto voor kerst

Door Redactie
Gegroeid als kool: William en Catherine delen nieuwe gezinsfoto voor kerst

Prins William en zijn vrouw Catherine hebben via sociale media een kerstgroet gebracht door een nieuwe foto van hun gezin te delen. Het kiekje is gemaakt bij hun huis in Anmer Hall door fotograaf Matt Porteous, die ook de meest recente verjaardagsfoto's van hun jongste zoon Louis nam.

William en Catherine poseren samen met hun kinderen George (7), Charlotte (5) en Louis (2) en zijn allen casual gekleed. Volgers reageren enthousiast op de foto van het stralende gezin.

Prins Louis

'Jeetje, wat is prins George al groot geworden, waar blijft de tijd?', schrijft een fan. Een ander vindt prinses Charlotte 'zo wijs kijken' en vooral veel op haar overgrootmoeder koningin Elizabeth lijken. Maar het is met name prins Louis die de show steelt met zijn uitbundige lach. Volgens velen lijkt hij als twee druppels water op zijn opa Michael Middleton, Catherine's vader.

Persoonlijke boodschap

De kerstkaart is fysiek verstuurd naar alle medewerkers van de National Health Service en essentiële werkers die zich al maanden inzetten om het coronavirus onder controle te krijgen, met een persoonlijke boodschap erbij. 'Wij wensen u een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar toe. We kunnen u nooit genoeg bedanken voor uw inzet en toewijding die u het afgelopen jaar heeft getoond. We zullen hier altijd dankbaar voor zijn.'

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.