• Oranjes

Feestelijke dag voor de Oranjes: koningin Máxima is jarig

Feestelijke dag voor de Oranjes: koningin Máxima is jarig

Het is feest in het koningshuis. Koningin Máxima blaast vandaag namelijk 51 kaarsjes uit! Vorig jaar kon ze, vanwege de coronamaatregelen, helaas geen feest vieren. Of dat dit jaar anders is, daar wil de Rijksvoorlichtingendienst niets over zeggen. 

Al ruim twintig jaar kunnen we genieten van Máxima als onderdeel van het Koningshuis. 

Verjaardag

Twee jaar geleden onthulde onze koningin, ter ere van haar verjaardag, het recept van haar lievelingskoekjes die alfajores heten. Iets wat een dikke hit op Instagram was. En vorig jaar gaf ze ter gelegenheid van haar 50e verjaardag een uitgebreid interview met Matthijs van Nieuwkerk. Koningin Máxima sprak daar over haar leven, haar werk en de liefde. De uitzending werd maar liefst door 3 miljoen mensen bekeken. 

Portret 

Het Koninklijk Huis post vandaag een beeldige portretfoto van de koningin op Instagram. 'Koningin Máxima viert vandaag haar 51ste verjaardag', aldus het Instagram-account. 

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress, Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.