• Oranjes

Ex-man prinses Christina duikt op in Mexico-Stad

Door Redactie
 Ex-man prinses Christina duikt op in Mexico-Stad

Jorge Guillermo, de ex-man van (wijlen) prinses Christina wist jarenlang buiten beeld te blijven. Exclusief in Story: de eerste beelden sinds elf jaar van Jorge Guillermo, die tot op de dag van vandaag gewantrouwd wordt door de Oranjes.

Deze zomer is het precies 45 jaar geleden dat een smoorverliefde prinses Christina in het huwelijk trad met de knappe Cubaan Jorge Guillermo. Vanaf het prille begin werd de relatie door de Oranjes met argusogen bekeken. Er werd getwijfeld aan de oprechtheid van Jorge’s bedoelingen. Of Jorge er nu een verborgen agenda op nahield of niet, feit is dat hij en Christina in 1994 uit elkaar gingen. 

Gespot

Daarna werd het stil rond de ex van prinses Christina. De laatste keer dat hij gesignaleerd werd was in 2009, op de bruiloft van oudste zoon Bernardo in New York. Zelfs bij het afscheid van Christina, die vorig jaar augustus overleed, werd hij niet gespot. Story kan echter onthullen dat Jorge recentelijk naar Mexico-Stad is afgereisd om de 40e verjaardag van zijn zoon Nicolás bij te wonen. Ook oudste zoon Bernardo, die eerder scheidde van Eva, feestte mee met zijn nieuwe liefde Georgie Turvey

Beeld: BrunoPress

Lees het hele verhaal in Story. Editie 33 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

 Ex-man prinses Christina duikt op in Mexico-Stad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.