• Oranjes

Eloise stelt vriend voor aan ouders

Door Redactie
Eloise stelt vriend voor aan ouders

Gravin Eloise, de inmiddels bijna spraakmakende dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, weet nog niet of hij de ware is, maar ze heeft recentelijk wel een jongen, voor wie ze warme gevoelens koestert, aan haar ouders voorgesteld.

Eloise, de dochter van prinses Laurentien en prins Constantijn, is in Amsterdam aan het studentenleven begonnen. Voor de 18-jarige gravin kwam er een droom uit toen ze werd toegelaten op de hotelschool. Naast haar studie is ze ook druk met haar Instagram-account, dat ze wil uitbouwen tot een groot platform. Inmiddels heeft ze al 181.000 volgers, wat haar een invloedrijke ‘gravinfluencer’ maakt. 

Liefde

Ondanks alle drukte met haar studie en instagrampagina heeft Eloise ook nog tijd voor de liefde. In een interview met YouTube-fenomeen Robbert Rodenburg vertelt ze: ‘Op dit moment heb ik het wel gewoon gezellig met iemand. Het is leuk ja, maar ik noem hem nog niet mijn vriend.’ Maar kennelijk ziet Eloise toch meer in hem, want ze heeft hem thuis al voorgesteld aan haar ouders. Op wat voor mannen valt Eloise? ‘Ik heb mensen leuk gevonden met bruin haar, tot blond haar tot ‘kakker’. Ik heb niet echt een type.’ Eloise vindt het innerlijk belangrijker dan het uiterlijk. ‘Eerlijk zijn vind ik heel belangrijk. Oprecht zijn vind ik heel belangrijk. Dat kan je echt serieus maken of kraken. Ik vind dat iemand sowieso vanbinnen lief moet zijn. En hij moet humor hebben. En je moet goed met elkaar kunnen praten. Dat zijn een beetje basic dingen, maar dat is voor mij belangrijk. Niet echt het uiterlijk.’ Eloise laat niet weten of de jongen in kwestie is goedgekeurd door haar ouders.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.