Eloise praat openhartig over toekomstplannen op Instagram

Door Redactie
Eloise praat openhartig over toekomstplannen op Instagram

Eloise mag dan pas zeventien zijn, ze weet maar wat goed wat ze wil. De dochter van prins Constantijn en Laurentien vertelt in een Q&A op Instagram openhartig over haar toekomstplannen.

Want de gravin is niet van plan stil te gaan zitten nu ze haar middelbareschooldiploma heeft gehaald. Ze heeft zich dan ook ingeschreven voor de hotelschool, laat ze weten. En dat komt goed uit, want Eloise heeft in deze sector ook haar droombaan. ‘Het liefst wil ik iets doen met management, en dan in een hotel.'

Titel

Maar wat vind ze van haar titel 'prinses'? Eloise reageert: ‘Voor de duidelijkheid mijn titel is niet prinses. Maar het maakt me niet heel veel uit, het is maar een titel.’ Verder noemt ze haar grootmoeders nog 'de liefste oma's ooit' en werkt ze momenteel in een restaurant om de tijd te vullen. Een bezige bij, die Eloise!

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Eloise praat openhartig over toekomstplannen op Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.