Eloise krijgt ook te maken met nepaccount op Instagram

Door Redactie
Eloise krijgt ook te maken met nepaccount op Instagram

Bekendheid komt ook met nadelen. Dat ondervond gravin Eloise deze week toen haar aantal volgers op het sociale medium Instagram verveelvoudigde nadat ze een interview had gegeven aan het Jeugdjournaal. Er dook opeens een account op dat claimde ook van Eloise te zijn.

Dat noopte de oudste dochter van prins Constantijn ertoe haar volgers te vragen het nepaccount te rapporteren. Met succes. Vrijdagochtend was het weliswaar niet verdwenen, maar stond het op privé en waren alle van Eloise gejatte foto's verwijderd.

Heel lief

Eerder had Eloise (18) al te maken gehad met accounts die fans ter ere van haar hadden aangemaakt. 'Ik vind het best gek dat iemand mij zo belangrijk vindt om een account aan te maken', schreef ze daarover tijdens een vraag en antwoord sessie met haar volgers. Het was 'wel heel lief', aldus Eloise.

Diploma

Begin mei had ze een kleine 6000 volgers op Instagram, maar na berichtgeving erover in de media, het behalen van haar middelbareschooldiploma, de interactie en het tv-vraaggesprek is dat aantal inmiddels gestegen naar 79.000. Dat is meer dan elf procent van het aantal van het Koninklijk Huis zelf (679.000) en een veelvoud van haar tante prinses Mabel, die slechts een paar duizend volgers heeft en zich vooral via Twitter (90.500 volgers) laat horen. Eloise's vader prins Constantijn moet het op Twitter overigens doen met slechts 14.300 volgers.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Eloise krijgt ook te maken met nepaccount op Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.