• Oranjes

Eloise draagt herinnering aan prins Friso altijd bij zich

Door Redactie
Eloise draagt herinnering aan prins Friso altijd bij zich

Het is inmiddels zeven jaar geleden dat prins Friso overleed aan de gevolgen van een tragisch skiongeluk. Toch draagt Eloise (18) haar peetoom nog altijd bij zich.

Dat laat de gravin weten in een interview met Vogue. Zo heeft de dochter van Laurentien namelijk altijd een ketting met daaraan een parelhanger om. En dat is niet zomaar een sieraad: ze kreeg deze halssnoer van haar peetoom prins Friso tijdens haar doop. 'Ik doe het nooit af', verklaart ze. Ook draagt ze altijd de Cartier-horloge die ze kreeg van haar ouders voor haar eindexamen. 

Kleding van Laurentien

Kleding is voor Eloise belangrijk en ze vindt het dan ook leuk om te jagen naar mooie stukken in bijzondere winkels. Toch tast de studente niet elke maand diep in de buidel hiervoor. De gravin duikt regelmatig de kast van haar moeder Laurentien in en wil ook vooral tweedehands items op de kop tikken. 'Sparen en investeren in een duur designerstuk doe ik niet. Daar ben ik nog een beetje jong voor, denk ik.'

De parelketting gekregen van prins Friso:

Met mama Laurentien:

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.