• Britse Royals

Elizabeth was de eerste van de familie die Meghan ontmoette

 

Koningin Elizabeth was het eerste familielid aan wie prins Harry zijn toen nog vriendin Meghan heeft voorgesteld. De ontmoeting was onverwacht, vertellen de Sussexes in de donderdag verschenen eerste afleveringen van hun Netflix-documentaireserie.

Queen Elizabeth en Meghan

Eerste ontmoeting

Meghan zegt dat ze 'in shock' was toen ze hoorde dat ze Elizabeth voor het eerst zou ontmoeten. 'We waren onderweg om ergens te gaan lunchen en toen vroeg Harry me ineens: je weet hoe je moet buigen toch?' Die buiging werd een hele diepe, blikt ze lachend terug.

Onder de indruk

Volgens Harry was zijn familie 'erg onder de indruk' na hun ontmoeting met Meghan. 'Ik denk dat ze verrast waren dat een roodharige zo'n mooie en intelligente vrouw wist te strikken', grapt hij.

Wel had de koninklijke familie volgens Harry weinig vertrouwen in de relatie. 'Ik denk dat ze in het begin een vooroordeel hadden vanwege het feit dat ze een Amerikaanse actrice was. Zo van: oh, het is een Amerikaanse actrice. Dat houdt geen stand.'

Documentaireserie

De eerste drie afleveringen van de langverwachte en veelbesproken documentaire over de Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan verschijnen donderdag op Netflix. In de serie vertellen ze onder meer uitgebreid over de motivatie voor hun stap terug binnen het Britse koningshuis. Ook vrienden en kennissen, die niet eerder in het openbaar over Harry en Meghan spraken, komen aan het woord.

Bron: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina! Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.