• Oranjes

Eisten puberprinsessen betere wifi in hun privévliegtuig?

Door Redactie
Eisten puberprinsessen betere wifi in hun privévliegtuig?

Koning Willem-Alexander houdt er niet van om door zijn onderdanen op de vingers te worden getikt, zoals oktober vorig jaar onder meer bleek. De koning werd betrapt toen hij er tegen alle corona- maar vooral fatsoensnormen in tussenuit wilde knijpen naar zijn vakantievilla in Griekenland.

Willem-Alexander bood onder grote druk zijn excuses aan, maar dan wel met een gezicht als een oorwurm en niet zonder te benadrukken dat met de reis officieel geen wetten waren gebroken. Of hij nu écht met spijt in het hart sprak of niet: het Griekenland-reisje heeft het imago van de koning en zijn gezin geen goed gedaan. Het is de vraag of het daarbij blijft: de jacht door criticasters op onze koning lijkt namelijk nog niet voorbij.

Snelle internetverbinding

Vooral nu een bron die zich deze week bij Story meldde pikante informatie heeft over kosten die door Willem-Alexander zouden zijn gemaakt die de koning in dat geval zeker niet openbaar gemaakt zal willen hebben! Het betreft een apparaat dat in het koninklijk toestel is geïnstalleerd dat tot op grote hoogte moet zorgen voor een snelle internetverbinding. Uiterst kostbare techniek, afkomstig van de luchtmacht, die speciaal voor de prinsessen zou zijn geïnstalleerd zodat zij tijdens vakantievluchten naar hartenlust films en ander vermaak, bijvoorbeeld op hun social media, kunnen streamen in de allerhoogste kwaliteit. Voor de goede orde: eerdere voorzieningen waren kennelijk wél goed genoeg voor hoge functionarissen als onze minister van Buitenlandse Zaken Stef Blok, maar indien het verhaal klopt dus níét voor onze puberprinsessen Amalia, Alexia en Ariane. 

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 5 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Eisten puberprinsessen betere wifi in hun privévliegtuig?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.