• Royals

Eerste woordjes van Archie te horen in podcast Prins Harry en Meghan Markle

Eerste woordjes van Archie te horen in podcast Prins Harry en Meghan Markle

Dinsdag verscheen de eerste podcast van Prins Harry en Meghan Markle. Daar praten ze met onder andere Elton John en James Cordon over het afgelopen jaar. Maar wat vooral opviel waren de eerste woordjes van zoontje Archie. 

Aan het begin van de podcast, 2020 Archewell Audio Holiday Special, is te horen hoe Harry en Meghan stilstaan bij de coronacrisis. 'We willen stilstaan bij alle mensen die lijden in deze onzekere tijden en vreselijke verliezen hebben geleden. We denken aan jullie, vooral tijdens dit seizoen', aldus Markle. 'We willen ook iedereen bedanken die tijdens deze crisis in de frontlinie staan.'

Archie in de spotlights

Verderop in de podcast blikt het stel terug op het afgelopen jaar. Dat doen ze samen met met een aantal beroemden zoals Elton John, James Cordon en Tyler Perry. Maar vooral het einde van de aflevering valt op. Zo wenst zoontje Archie (1) de luisteraars een 'gelukkig nieuwjaar.' Beide ouders laten zoontje Archie niet vaak zien, dus dat de woordjes nu te horen zijn is een unicum. 

Gemengde reacties

Niet iedereen is even enthousiast over de eerste podcast van prins Harry en zijn vrouw Meghan. Op social media zijn de reacties gemengd nadat dinsdag de eerste aflevering op Spotify verscheen.

Privacy

Dat het koppel, dat juist strijdt voor meer privacy, ervoor koos om Archie te laten horen vonden veel twitteraars 'opmerkelijk'. Anderen namen het op dat punt op voor Harry en Meghan. 'Een privéleven betekent dat ze details over hun leven kunnen delen die ze willen delen en niet die iemand hen dwingt te delen', schreef iemand.

Fijne stem

Ook het feit dat de twee niet zelf vragen stelden aan hun gasten, maar ingesproken vragen van anderen afspeelden, en de positieve toon van de aflevering viel niet bij iedereen in de smaak. 'Mag ik een teiltje', luidde een tweet. Anderen luisterden juist met veel plezier. Zo vond een twitteraar dat Meghan een fijne stem heeft. 'Ik ben zo blij dat zij en Harry podcasts doen.'

Prachtig gezin

Ook was zoon Archie pas te zien op de kerstkaart die Harry en Meghan dit jaar deelde. Althans, te zien… De kerstkaart bestaat dit jaar niet uit een echte foto, maar een illustratie van het gezinnetje van drie. Hierdoor is de inmiddels 1,5 jaar oude Archie niet goed te zien. Wel merken fans op dat hij behoorlijk gegroeid is. 'Ze zien er zo gelukkig uit met zijn allen', 'Hij wordt zo snel groot' en 'Prachtig gezin', is slechts een greep uit de vele reacties.

Bron: ANP | Beeld: BrunoPress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.