• Royals
  • Liefde
  • Oranjes

Een record: Elizabeth en Philip krijgen dit jaar drie achterkleinkinderen erbij

Door Redactie
Een record: Elizabeth en Philip krijgen dit jaar drie achterkleinkinderen erbij

De Britse koningin Elizabeth en haar man Philip krijgen er dit jaar als het goed is zeker drie achterkleinkinderen bij. Nog nooit waren het er zoveel in een jaar tijd. Het echtpaar heeft inmiddels al negen achterkleinkinderen.

De jongste telg werd vorige week verwelkomd in de familie. Prinses Eugenie, de dochter van Andrew, en haar man Jack Brooksbank kregen op 9 februari een dochtertje. De naam van het meisje is nog niet bekendgemaakt.

Royal babyboom

Verder werd bekend dat prins Harry en zijn vrouw Meghan hun tweede kindje verwachten. Ook Zara Phillips, de dochter van prinses Anne en Mark Phillips, en haar man Mike maakten bekend in verwachting te zijn.

Grote familie

Elizabeth (94) en Philip (99) kregen zelf vier kinderen. Verder hebben ze acht kleinkinderen en wordt het aantal achterkleinkinderen dus steeds verder uitgebreid.

Beeld: Peter Smulders | ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.