• Oranjes

Een foto uit de oude doos: prinses Amalia blijkt kopietje te zijn van Beatrix

Een foto uit de oude doos: prinses Amalia blijkt kopietje te zijn van Beatrix

Eerder deelde gravin Eloise al een plaatje waarin veel van haar volgers haar vonden lijken op haar oma. Maar nu blijkt ook prinses Amalia als twee druppels water te lijken op Beatrix.

Er is een oude foto van een jonge Beatrix opgedoken waarop enorm goed te zien is dat kleindochter Amalia de looks van haar oma heeft.

Kopie van oma Beatrix

Op het plaatje worden een jonge Beatrix en Amalia vergeleken met elkaar. En de gelijkenis is niet te missen. Uit de reacties onder de post is te zien hoe erg de mensen de twee op elkaar vinden lijken. 'Wauw haar mond, tanden én haar neus!' en 'Echt een kopie van Oma Beatrix ? '

Eerder dook er al een foto op dat juist Alexia op haar oma zal lijken. De sproetjes, oogopslag en mond van de jonge prinses doen sterk denken aan het uiterlijk van onze voormalige koningin op deze foto van jaren geleden. Toch is niet iedereen het daarmee eens. Uit reacties blijkt dat ze Alexia veel meer vinden lijken op haar moeder.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.