• Oranjes

Dochter van prins Constantijn en Laurentien is geslaagd

Dochter van prins Constantijn en Laurentien is geslaagd

Gravin Eloise, de dochter van prins Constantijn en Laurentien, is geslaagd voor haar eindexamen. Dat laat de 17-jarige weten op haar Instagramaccount.

In haar Instagram Story poseert de gravin met een vlag van haar middelbare school, het Maerlant Lyceum in Den Haag. Het oudste kleinkind van prinses Beatrix ging naar dezelfde middelbare school als premier Mark Rutte. Opvallend is dat ze niet dezelfde middelbare school koos als haar nichtje, prinses Amalia. Die besloot om haar middelbareschooldiploma te behalen op het Christelijk Gymnasium Sorghvliet.

Erg populair

Eloise is erg populair op social media en heeft al bijna 7000 volgers op haar Instagram. Dat ze dat platform vooral gebruikt voor goede zaken, was te merken tijdens de coronacrisis. De gravin riep eind maart haar volgers op om de coronamaatregelen goed te volgen. 'Ik vraag jullie om echt je best te doen om je zoveel mogelijk aan de maatregelen te houden...', aldus Eloise. 'Samen kunnen we dit beter aan.'

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Dochter van prins Constantijn en Laurentien is geslaagd

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.