Dit zijn de bekendste exen van koning Willem-Alexander

Door Redactie
Dit zijn de bekendste exen van koning Willem-Alexander

Hij is alweer 20 jaar zielsgelukkig met zijn Máxima, maar de andere vrouwen van wie we ooit even dachten dat ze misschien wel Willem-Alexanders bruid (en onze koningin) zouden worden, zijn wij nog niet vergeten.

1 Emily Bremers

Van alle exen toch wel de meest serieuze kandidaat. Maar mama Beatrix zag Emily geen koningin worden. Ze was te gewoontjes, vond de vorstin. Uiteindelijk haakte Emily daardoor af.

2 Paulette 
Schröder 

De dochter van Martinair-topman Martin Schröder was op papier de ideale kandidate, vond ook (destijds) koningin Beatrix. Maar het stel zelf kwam er al snel achter dat ze het beter deden als vrienden.

3 Yolande 
Adriaansens

In 1988 kreeg Willem-Alexander een relatie met studente Yolande Adriaansens. Deze duurde drie jaar. Naar verluidt kon Yolande de druk van het toekomstige koningschap niet aan, en maakte zij een einde aan de relatie.

Dit artikel komt uit Story. Editie 15 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Dit zijn de bekendste exen van koning Willem-Alexander