• Oranjes

'Dit luxe cadeau kreeg koningin Máxima voor haar verjaardag'

'Dit luxe cadeau kreeg koningin Máxima voor haar verjaardag'

Koningin Máxima kon vorig jaar haar 50e verjaardag, vanwege de coronamaatregelen, niet vieren. Dat schijnt dit jaar wel anders te zijn geweest, want afgelopen zaterdagavond gaf ze op paleis Huis ten Bosch een groot feest. Volgens royalty-journalist Josine Droogendijk heeft Máxima, ter ere van haar verjaardag(en), een luxe cadeau gekregen. 

Zo was onze koningin gisteren aanwezig bij de Koning Willem l Prijzen en daar werd ze met iets nieuws gespot.

'Cadeau'

Hoewel Máxima er weer prachtig uitzag, viel het oog vooral op haar pols. De koningin droeg namelijk een horloge van Hermès, een item waar ze nog niet eerder mee gespot was. Hierdoor vermoedt Josine dat het om een verjaardagscadeau gaat. 

Horloge

Het horloge blijkt een flink prijskaartje te hebben. De Hermès Cape Cod, zoals het model heet, is voorzien van diamanten en de band is gemaakt van krokodillenleer. Het horloge kost dan ook 7.100 dollar, wat zo ongeveer 6.650 euro is. Of koning Willem-Alexander echt flink in zijn buidel heeft getast, is niet duidelijk. Wel staat het horloge prachtig om de polsen van Máxima. 

'Dit luxe cadeau kreeg koningin Máxima voor haar verjaardag'
Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders, Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.