• Royals

Dit kost de kliniek waar prinses Charlène verblijft per week

Door Redactie
Dit kost de kliniek waar prinses Charlène verblijft per week

Prinses Charlène van Monaco is langzaam aan het opknappen. Volgens haar man prins Albert gaat het 'veel beter' met haar sinds ze in november in een kliniek werd opgenomen omdat ze oververmoeid is. En die kliniek kost heel wat per week, zo hebben verschillende media uitgerekend.

Je zou namelijk 95.000 euro per week moeten neertellen om in de kliniek in Zürich te verblijven, zo is te lezen in het Duitse Bild en het Spaanse Pronto. Het zou gaan om Paracelsus Recovery, een exclusieve kliniek die slechts twintig patiënten per jaar accepteert.

Kliniek

De prinses zou vervolgens wel verblijven in een penthouse van 250 vierkante meter, verschillende behandelingen krijgen en 24 uur per dag de beschikking hebben tot ondersteuning. Tel daar een chef-kok, dienstbode, butler en de mogelijkheid om een limousine te gebruiken bij op en je snapt waarom er een flink prijskaartje aan deze kliniek hangt.

Herstellen

De 44-jarige prinses verblijft nog altijd in de kliniek buiten Monaco om te herstellen. 'Ik hoop dat ze snel weer in het prinsdom is', zei Albert in de krant Monaco-Matin vorige maand. De prinses keerde in november vanuit Zuid-Afrika terug bij haar gezin. Charlène verbleef noodgedwongen langer in haar geboorteland omdat ze meerdere keren geopereerd moest worden vanwege een keel-, neus- en oorinfectie. Bij thuiskomst bleek dat ze zowel mentaal als fysiek oververmoeid was, zo vertelde Albert eerder.

Bron: Libelle | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.