• Royals
  • Liefde

De ruzie tussen koningin Letizia en Sofia loopt op deze beelden uit de hand

Door Redactie
De ruzie tussen koningin Letizia en Sofia loopt op deze beelden uit de hand

Er wordt flink gereld binnen de Spaanse paleismuren. De geruchten dat oud-koningin Sofia en koningin Letizia elkaar niet mogen gaan al langer, maar nu is er zelfs bewijs van.

Het fragment was zo opvallend dat de Griekse prinses Marie-Chantal haar ongenoegen uitte via een inmiddels verwijderd Twitter bericht. 'Geen enkele grootmoeder verdient op zo’n manier te worden behandeld. Letizia heeft haar ware karakter getoond.' Tja, de beelden spreken voor zich.

Ruzie in Spaanse koningshuis

Op de beelden is te zien dat Letizia het er totaal niet mee eens is dat Sofia fotografen de gelegenheid wil geven om zichzelf met de dochters van Letizia vast te leggen. Na de Pasen kerkdienst staat prinsessen Leonor en Sofia braaf naast hun oma. De koningin zorgt er op haar beurt voor dat er mooi geen foto gemaakt kan worden...

Dat gaat er dan als volgt aan toe:

Sofia krijgt absoluut niet de kans om kiekjes te laten maken met haar kleindochters. Hoewel Letizia de schijn probeert op te houden is het overduidelijk dat ze niet gediend is van oma's actie. Het loopt zo erg uit de hand dat koning Felipe zich geroepen voelt om de boel tussen zijn moeder en vrouw te sussen. De vraag is: wat heeft zich afgespeeld vóór dit moment dat Letizia zich geroepen voelt om op deze manier te reageren?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

De ruzie tussen koningin Letizia en Sofia loopt op deze beelden uit de hand

Beeld: Hollandse Hoogte