De prins op het witte paard: dit zijn de knapste prinsen ter wereld

Door Redactie
knappe prinsen

Als je 'knappe prinsen' hoort, denk je al gauw aan de Britse broers William en Harry die jaren geleden nog begeerlijke vrijgezellen waren. Maar de wereld kent nog veel meer prinsen, waarvan een aantal zeker de titel Prince Charming verdient. 

Knappe prinsen die je wil kennen

Dat de prins op het witte paard niet alleen in sprookjes voorkomt, bewijzen deze knappe prinsen wel. Van de Zweedse prins Carl Philip tot 'jonkies' als de Deense Nikolai en Griekse Constantine Alexios: Story zet de knapste prinsen ter wereld voor je op een rij.

Prins Nicolai van Denemarken (21)

Hij is nog maar 21 jaar oud, maar nu al veelbesproken: de Deense prins Nikolai, het oudste kleinkind van koningin Margrethe en prins Henrik. Nikolai is model en stond al vaker dan eens op de catwalk voor Dior in Parijs. Met zijn modellenlooks mag Nikolai zeker niet in deze lijst met knappe prinsen ontbreken!

De prins op het witte paard: dit zijn de knapste prinsen ter wereld

Pierre Casiraghi (33)

Hoewel de naam Casiraghi misschien geen belletje doet rinkelen, ken je Albert II, de prins van Monaco, waarschijnlijk wel. Prins Pierre Casiraghi is de tweede zoon van Caroline van Monaco, de zus van Albert II. Pierre heeft inmiddels zijn eigen gezin: in 2015 trouwde hij met journaliste Beatrice Borromeo, met wie hij in 2017 zoon Stefano kreeg.

De prins op het witte paard: dit zijn de knapste prinsen ter wereld

Kroonprins Hussein van Jordanië (26)

Prins Hussein is de oudste zoon van koning Abdullah en koningin Rania van Jordanië. Op Instagram is de kroonprins erg populair: hij heeft zo'n 2,7 miljoen volgers. Hoewel hij veel van zijn koninklijke taken deelt op het social media platform, krijgen we af en toe ook een privékiekje te zien, zoals deze foto met zusjes Salma (20) en Iman (24). Wat een knappe familie!

Prins Carl Philip van Zweden (41)

Prins Carl Philip is de zoon van de Zweedse koning Karel XVI Gustaaf en koningin Silvia. De knappe prins trouwde in 2015 met Sofia Hellqvist, voormalig (bikini)model en realityster. Het koppel kreeg twee kinderen: zoons Alexander (4) en Gabriel (3). 

De prins op het witte paard: dit zijn de knapste prinsen ter wereld

Arthur Chatto (21)

Arthur en zijn oudere broer Sam (24) zijn de zoons van Lady Sarah Chatto, de enige dochter van de Britse prinses Margaret en dus het nichtje van Queen Elizabeth. Waar zijn broer graag creatief bezig is, houdt Arthur het graag bij sporten – of beter gezegd: roeien. Samen met zijn roeiteam lukte het om rond heel Groot-Brittannië te roeien. Daarmee behaalde het team een record. 

Louis Spencer (26)

In 2018 – op de trouwdag van prins Harry en Meghan Markle – maakte de hele wereld kennis met Louis Spencer, het neefje van wijlen prinses Diana en daarmee dus een achterneefje van William en Harry. Louis mag dan geen prins zijn; hij is wel een burggraaf (en dat is ook niet niks). 

De prins op het witte paard: dit zijn de knapste prinsen ter wereld

Padmanabh Singh (22)

Padmanabh Singh is officieel geen royal (India heeft geen koningshuis meer), wordt de 'prins' nog altijd wel zo beschouwd. Naast het feit dat hij een van de rijkste inwoners van India is (hij zou een vermogen van omgerekend 620 miljoen euro hebben), ziet Padmanabh er ook bijzonder goed uit. Hij is een ervaren polospeler en was eens te zien als model op de catwalk van Dolce & Gabbana.

De prins op het witte paard: dit zijn de knapste prinsen ter wereld

Prins Constantine Alexios van Griekenland (22)

Als er ergens knappe prinsen te vinden zijn, dan is het wel in Griekse koningshuis. Prins Constantine Alexios is de oudste zoon van prins Pavlos en prinses Marie-Chantal van Griekenland. Hij werd geboren in New York, maar groeide op in Engeland: prins William is zelfs zijn peetvader. Ook broertje Achileas-Andreas (20) is een leuke verschijning.

Beeld: Getty Images, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.