• Britse Royals

Daily Mail: paleis ligt niet wakker van docu Harry en Meghan

Harry en Meghan

De Britse koninklijke familie gaat naar verwachting niet reageren op de nu al veelbesproken Netflix-documentaire over prins Harry en zijn vrouw Meghan. De Daily Mail schrijft op basis van bronnen dat het paleis de serie als 'business as usual' beschouwt.

Binnen Buckingham Palace zou er 'toenemende frustratie en vermoeidheid' zijn over hoe Harry en Meghan steeds opnieuw de media opzoeken. Maar van crisisberaad, zoals afgelopen week geschreven werd door The Mirror, is geen sprake.

Rukwinden 

'We laten ons niet uit koers blazen door rukwinden afkomstig van de Atlantische Oceaan', zegt een paleisbron tegen de tabloid verwijzend naar Amerika, waar de hertog en hertogin van Sussex wonen.

Documentaire komt in twee delen 

Netflix heeft maandag bekend gemaakt de documentaireserie Harry & Meghan in twee reeksen uit te brengen. De eerste drie afleveringen verschijnen donderdag en de andere drie volgen een week later.  Harry & Meghan gaat over het hele verloop van de relatie van de hertog en hertogin van Sussex, schrijft Netflix. 'Van het begin van hun verkering tot de uitdagingen en controverses waardoor zij afstand namen van de koninklijke familie.' De serie bevat interviews met familie en vrienden die nog niet eerder publiekelijk over het stel hadden gesproken. Ook historici en journalisten komen aan het woord.

Onthullingen 

Netflix deelde vorige week een trailer van de documentaire, die donderdag op de streamingdienst verschijnt. Daarin zegt Harry dat hij er 'alles aan moest doen' om zijn gezin te beschermen. 'Niemand ziet wat er achter gesloten deuren gebeurt.' In 2020 tekenden Harry en Meghan een contract bij Netflix voor meerdere projecten. Harry brengt begin volgend jaar ook zijn memoires uit, waarin hij meerdere onthullingen zou doen over het leven in het Britse koningshuis.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina! Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.